WABP - Art of Balance

Go to: Previous | Next

ID WABP
region PAL
type eShop
languages EN, FR, DE, ES
title (EN)Art of Balance
synopsis (EN)Puzzle games must be addictive. This was our top priority during the development of the game. That's why we designed 200 levels that not only challenge your skills but also your imagination. With its perfect touch controls 'Art of Balance' is easy to pick up and hard to put away.

Play alone or invite friends to drop in at any time for co-op play. We even added split-screen and online multiplayer for extra fun. Seeking an even bigger challenge? Then try out the new endurance mode and improve your Online-Highscore.

Art of Balance brings the ultimate “just one more puzzle” experience to your Wii U
title (NL)Art of Balance
synopsis (NL)Je hebt een vaste hand en stalen zenuwen nodig om de 200 uitdagingen aan te kunnen in Art of Balance. Het doel van de game is simpel: breng de blokken voorzichtig in balans om een stevige stapel te bouwen. Dankzij de intuïtieve besturing met het touchscreen van de Wii U GamePad kun je de blokken met de grootst mogelijke precisie plaatsen. Gebruik al je talent als evenwichtskunstenaar om blokken met uiteenlopende vormen op te stapelen. Sommige stukken hebben eigenschappen die je echt aan het denken zullen zetten. Je staat er echter niet alleen voor: maximaal vier andere spelers kunnen een Wii-afstandsbediening pakken om je te helpen. Als je het liever opneemt tegen een andere speler, dan kun je via een split-screen tegen een vriend spelen, of online een tegenstander zoeken. Trommel de grootste slimmeriken in je vriendenkring op en neem het met z'n vieren op tegen een ander team in de online multiplayerstand. Elk team moet daarbij los van elkaar puzzels op zien te lossen. Laat zien wat je waard bent in andere spelstanden door de hoogste toren te bouwen, versla de zwaartekracht in uitdagende opdrachten, of los puzzels op in een race tegen de klok om bonussen vrij te spelen. Neem het ook op tegen spelers van over de hele wereld in de spelstand Endurance Mode en bewijs dat jij de beste blokkenbouwer ter wereld bent.
developer Shin'en Multimedia
publisher Shin'en Multimedia
release date 2014-9-25
genre party, puzzle
rating 3

players 5
req. accessories
accessories pad, wiimote
online players 0
online features online
case

EN

Art of Balance eShop cover (WABP)

Art of Balance eShop cover (WABP)

Art of Balance eShop cover (WABP)

Art of Balance eShop cover (WABP)