SVXE52 - Skylanders: Swap Force

Go to: Previous | Next

ID SVXE52
region NTSC-U
type Wii
languages EN, FR, ES
title (EN)Skylanders: Swap Force
synopsis (EN)SWAPPABLE. UNSTOPPABLE.
Embark on an exciting new adventure with the Skylanders and the SWAP Force. For generations, the SWAP Force protected the volcano that replenishes Skylands' magic. That is until an epic battle caught them in an eruption that blasted them apart, sent them to Earth and gave them the ability to swap powers. Only you can mix and match their tops and bottoms, put them on the new Portal of Power and save Skylands.
title (NL)Skylanders: Swap Force
synopsis (NL)Ga op een nieuw en spannend avontuur met de Skylanders en de Swap Force. De gloednieuwe Swap Force Skylanders hebben de unieke eigenschap om hun onder- en bovenkanten te combineren om nieuwe personages te creëren met verschillende vaardigheden en krachten!

Ontdek de Swap Force helden

Generaties lang heeft de Swap Force de vulkaan beschermd die de magie van de Skylands aanvult. Maar tijdens een indrukwekkend gevecht werden ze overvallen door een uitbarsting die ze terug naar de Aarde stuurde en ze de vaardigheid gaf om van krachten te verwisselen. Alleen jij kunt hun onder- en bovenkanten verwisselen, dus zet ze snel op de nieuwe Portal of Power en help met het redden van de Skylands.

16 nieuwe Swap Force helden, 256 unieke combinaties!

De Swap Force Skylanders-personages hebben het talent om hun vaardigheden en krachten te verwisselen. Haal de zestien figuurtjes uit elkaar en combineer hun onderdelen om hun krachten en vaardigheden te veranderen. Je kunt in totaal 256 unieke combinaties maken! Daarnaast kan je nog 16 nieuwe skylanders, 8 nieuwe Lightcore Skylanders en 16 skylanders van vorige games met nieuwe krachten en mogelijkheden verwachten! Bovendien werken alle Skylander figuurtjes en Skylander Giants die voor de vorige games zijn uitgekomen in Skylanders - Swap Force!
developer Activision
publisher Activision
release date 2013-10-13
genre fantasy, action, adventure, strategy, arcade
rating E10+

players 2
req. accessories wiimote, nunchuk
accessories
online players 0
case

US

Skylanders: Swap Force Wii cover (SVXE52)

Skylanders: Swap Force Wii cover (SVXE52)

Skylanders: Swap Force Wii disc (SVXE52)