RMNHMN - My Pet Hotel

Go to: Previous | Next

ID RMNHMN
region PAL
type Wii
languages NL
title (EN)My Pet Hotel
title (ES)Mi Hotel para Mascotas
synopsis (ES)Los dueños de un sinfín de mascotas, desde perros, gatos, caballos, conejos y hasta periquitos, te confiarán sus animales durante una temporada, por lo que deberás cuidarlos para devolverlos en las mejores condiciones posibles.
title (NL)Mijn Dierenpension: Verzorg en speel met de leukste dieren!
synopsis (NL)In deze fascinerende SIM GAME ben jij degene die zorgt voor het welzijn van alle huisdieren in jouw eigen dierenpension: paarden, honden, katten, konijnen, parkieten en schildpadden. De baasjes vertrouwen hun dieren aan jou toe! Als echte dierenvriend weet je precies hoe je ze moet verzorgen: voeder ze, maak hun speelweiden schoon, speel met ze en leer ze nieuwe kunstjes. Bouw je dierenpension uit, zorg voor een goed onderhoud en koop leuke speeltjes voor de dieren. Maar let wel op je geld want je moet ook nog voedsel kunnen kopen! Met jouw inzet ontvang je misschien wel de beloning "Beste dierenpension van de wereld!"
Verzorg je dierengasten goed Zorg dat de dieren goed gevoed zijn, dat hun weiden schoon zijn en dat ze voldoende beweging en aandacht krijgen. Kortom maak het dieren in jouw pension zo prettig mogelijk! Mocht er een dier ziek worden dan komt een dierenarts naar je pension. Laat deze niet te vaak komen want de dierenbescherming is altijd alert.
Eigenschappen Leer de dieren goed kennen want elk dier heeft zo zijn eigen behoeften: voeding, hygiëne, beweging, gezondheid, luxe en gezelligheid. Speel met ze en leer ze leuke trucjes!
Verzorg de 6 populairste huisdieren Paarden
Konijnen
Honden
Katten
Schildpadden
Parkieten
title (ZHTW)我的寵物旅店(荷)
title (ZHCN)我的宠物旅店(荷)
developer Independent Arts Software
publisher Mindscape
release date 2009-1-1
genre simulation, virtual pet
rating 3

players 2
req. accessories wiimote, nunchuk
accessories
online players 0
case

EN

My Pet Hotel Wii cover (RMNHMN)

My Pet Hotel Wii cover (RMNHMN)

NL
Mijn Dierenpension: Verzorg en speel met de leukste dieren! Wii cover (RMNHMN)

Mijn Dierenpension: Verzorg en speel met de leukste dieren! Wii cover (RMNHMN)