RLKPFK - Code Lyoko: Quest for Infinity

Go to: Previous | Next

ID RLKPFK
region PAL
type Wii
languages EN, FR, IT, NL
title (EN)Code Lyoko: Quest for Infinity
title (FR)Code Lyoko : Plongez vers l'Infini
synopsis (FR)Code Lyoko: Plongez vers l'Infini est un titre d'action sur Wii. Le jeu s'appuie sur l'univers de la série TV Code Lyoko. Jeremy, Odd, Ulrich et Yumi doivent sauver le monde d'un virus qui prévoit de détruire l'univers. Aventure, combat, plates-formes, séquences en véhicules, tous ces modes de jeu sont au programme des différentes missions proposées.
title (ES)Code Lyoko: Quest for Infinity
synopsis (ES)Únete a Jeremy, Odd, Ulrich y Yumi para salvar al mundo de un virus que planea destruir el universo. Basado en la serie televisiva Code Lyoko, este juego nos brinda una aventura repleta de luchas, acción, plataformas y persecuciones en vehículos a lo largo de una extensa campaña individual.
title (NL)Code Lyoko: Quest for Infinity
synopsis (NL)In Code Lyoko help je Yumi, Ulrich, Odd en Jeremy in hun gevecht om de Aarde en het parallelle universum Lyoko te redden. De centrale computer die alles in Lyoko bestuurt is geïnfecteerd met het virus X.A.N.A. Dit virus wil de wereld overnemen. De virtuele persoon Aelita vecht in Lyoko tegen X.A.N.A., maar ze kan dit niet alleen. Om die reden vormt ze een team van skateboardende studenten van de Aarde. X.A.N.A. heeft haar pijlen nu namelijk gericht op Aarde en stuurt delen van het virus naar onze planeet.

Code Lyoko legt de nadruk op teamwork, het oplossen van puzzels, onderzoek en gevechten. Dit gebeurt allemaal in de omgevingen die bekend zijn uit de gelijknamige tekenfilmserie met één van de vier speelbare personages. Elk personage heeft zijn of haar eigen individuele talenten en zwaktes. Bovendien kun je je personages verbeteren. Het is mogelijk nieuwe vaardigheden en magische krachten vrij te spelen. Met die magische krachten kun je puzzels oplossen en in nieuwe gebieden terechtkomen.

In de wereld Lyoko is de game een driedimensionale actie-RPG, terwijl de game op Aarde een tweedimensionaal avontuur is. Code Lyoko bevat naast de standaardgedeeltese ook mini-games en stukken waarin je moet rijden. De game bevat 15 avonturen en 15 verschillende levels die elk gebruik maken van de unieke Wii-features.
title (ZHTW)虛幻勇士 追求無限(歐)
title (ZHCN)虚幻勇士 追求无限(欧)
developer Neko Entertainment
publisher The Game Factory
release date 2007-10-23
genre action, platformer
rating 12

content violence

players 1
req. accessories wiimote, nunchuk
accessories
online players 0
case

EN

Code Lyoko: Quest for Infinity Wii cover (RLKPFK)

Code Lyoko: Quest for Infinity Wii cover (RLKPFK)

Code Lyoko: Quest for Infinity Wii disc (RLKPFK)

Code Lyoko: Quest for Infinity Wii disc (RLKPFK)

FR

Code Lyoko : Plongez vers l'Infini pochette Wii (RLKPFK)

Code Lyoko : Plongez vers l'Infini pochette Wii (RLKPFK)

Code Lyoko : Plongez vers l'Infini disque Wii (RLKPFK)

NL

Code Lyoko: Quest for Infinity Wii disc (RLKPFK)

AU

Code Lyoko: Quest for Infinity Wii cover (RLKPFK)

Code Lyoko: Quest for Infinity Wii cover (RLKPFK)