RKIXUG - Kidz Sports: Ice Hockey

Go to: Previous | Next

ID RKIXUG
region PAL
type Wii
languages EN
title (EN)Kidz Sports: Ice Hockey
title (ES)Kidz Sports: Ice Hockey
synopsis (ES)Únete a la pandilla de los Kidz Sports y utiliza tu mando de Wii y Nunchuck para deslizarte libremente por el hielo. Explora las distintas modalidades de juego como la Copa Knockout, el modo Exhibición o el modo Multijugador y desafía a tus amigos. ¡Es hora de ponerse los patines!
title (NL)Kidz Sports: Ice Hockey
synopsis (NL)Doe die schaatsen aan en speel Kidz Sports Ice Hockey! Doe mee met de Kidz Sports Crew in Kids Sports Ice Hockey voor de Nintendo Wii. Kidz Sports Ice Hockey laat jou de harde sport van het ijshockey met behulp van je Wii afstandsbediening en de nunchuck ervaren.
Kidz Sports Ice Hockey is gemaakt voor een breed publiek. De besturing voor deze ijshockey-game is makkelijk te begrijpen, en hierdoor kan iedereen snel meespelen. Dit maakt Kidz Sports Ice Hockey geschikt voor jong en oud.
In Kidz Sports Ice Hockey kun je een bekertoernooi of in een volledige competitie spelen. Als dat niet genoeg is, kan je altijd oefenen of even een potje tegen één van je vrienden spelen. Kidz Sports Ice Hockey beschikt over verschillende manieren van schieten om op die manier je tegenstander te kunnen verrassen met een chip shot of power shot. De ijshockey-kenners kennen deze termen wel, en dankzij de makkelijke besturing van Kidz Sports Ice Hockey kunnen ook de leken ervaren hoe het is om op het ijs te staan. Kidz Sports Ice Hockey is ijshockey voor iedereen!
title (ZHTW)國際兒童冰球賽(歐)
title (ZHCN)国际儿童冰球赛(欧)
developer Data Design
publisher Data Design
release date 2008-3-1
genre sports, hockey
rating 3

players 2
req. accessories wiimote
accessories nunchuk
online players 0
case