RDMPHZ - Minon: Everyday Hero

Go to: Previous | Next

ID RDMPHZ
region PAL
type Wii
languages EN, FR, DE, ES, IT
title (EN)Minon: Everyday Hero
title (DE)Minon: Der Held der Stunde
synopsis (DE)Die Stadt ist voller Menschen in Not. Beweise dich in abwechslungsreichen Leveln wie beispielsweise einem Park, einem Golfplatz, der Stadt bei Nacht und sogar einem Konzertsaal während du versuchst den Einwohnern bei ihren Problemen zu helfen.

In diesem JumpnRun kannst du zwischen Bäumen, Gebäuden und sogar Menschen hin und her springen - tu alles was nötig ist, um den Einwohnern zu helfen.
title (ES)Minon: Héroe Total
synopsis (ES)La ciudad está llena de gente con problemas, ¡pero aquí estás tú para salvarlos! Viaja por una gran variedad de escenarios: parques, pistas de golf, la noche urbana e incluso un palacio de conciertos mientras intentas ayudar a tus conciudadanos, convertido en el superhéroe Minon.
title (NL)Minon: Everyday Hero
synopsis (NL)'Minon: Everyday Hero' is een spel dat zich afspeelt in de dorp vol met problemen. De held van het verhaal komt in verschillende gebieden van het plaatsje, waaronder een park, een golfbaan en de concertzaal. Jouw taak is simpel, help de mensen met hun problemen wordt de de held van het dorp!
Minon is niet zo maar een held, maar een held die zich aanpast aan de grootte van het probleem. Soms ben je zo groot als een mier, en de andere kant toren je boven de mensen uit. De grootte van Minon is afhankelijk van de aard van het probleem dat opgelost moet worden.
'Minon: Everyday Hero' is een origineel actiespel met een unieke visuele stijl. Minon is de naam van onze held en in zijn schoenen moet je de mensen helpen. Dit gebeurt met de nodige humor, want de grappen zitten verwerkt in de filmpjes, het verhaal tot en met heuse elementen van het spel zelf.
Er valt flink wat te ontdekken in het stadje. Zo zijn er geheime locaties en bonussen te vinden in 'Minon: Everyday Hero'. Bovendien is de game te spelen in je eentje of samen met een vriend. Steeds weer speel je nieuwe uitdagingen en opdrachten vrij, zodat je in 'Minon: Everyday Hero' altijd de held uit kunt hangen!

title (ZHTW)每日英雄 米儂(歐)
title (ZHCN)每日英雄 米侬(欧)
developer RED Entertainment
publisher Nordcurrent
release date 2009-4-24
genre action
rating 3

players 2
req. accessories wiimote
accessories
online players 0
case

EN

Minon: Everyday Hero Wii cover (RDMPHZ)

Minon: Everyday Hero Wii cover (RDMPHZ)

Minon: Everyday Hero Wii disc (RDMPHZ)

Minon: Everyday Hero Wii disc (RDMPHZ)

DE

Minon: Der Held der Stunde Wii cover (RDMPHZ)

Minon: Der Held der Stunde Wii cover (RDMPHZ)