WEPP - Unepic

Go to: Previous | Next

ID WEPP
region PAL
type eShop
languages EN, FR, DE, ES, IT, PT
title (EN)Unepic
synopsis (EN)Unepic is a mixture of platform game, role game and joke that takes place in a huge castle of medieval fantasy. It is set in the eighty's style, but completed with the most actual features.
The hero is called Daniel, a normal guy from today: great videogame player, big lover of sci-fi movies and novice player of role games. In the middle of a role game with his friends, he is teleported to a castle and he thinks that he is having a massive hallucination. So he decides to run his own adventure until the hallucination ends.
Features:
2D RPG with 200 rooms to explore.
7 bosses, 70 spells and 100 weapons.
Funny story and dialogs with references to other films, comic...
Quests, challenges, achievements and pets.
Craft your own potions.
4 levels of difficulty with 3 different ends.
English voices.
title (NL)Unepic
synopsis (NL)Unepic is een komische combinatie van een platformspel en een RPG, dat zich afspeelt in een reusachtig middeleeuws kasteel. De stijl van deze titel doet denken aan de jaren tachtig, maar het spel beschikt wel over alle eigenschappen van een moderne videogame. De held van het verhaal heet Daniel, een gewone jongen van deze tijd: een prima gamer, liefhebber van sciencefictionfilms en nieuw in het spelen van RPG's. Terwijl hij een rollenspel speelt met vrienden, wordt hij naar een kasteel geteleporteerd. Hij denkt dat hij hallucineert maar besluit zijn eigen avontuur te beleven, totdat de hallucinatie weer verdwijnt. In het kasteel wordt hij bezeten door een schaduw. De schaduw heeft hem echter niet in bedwang en kan alleen praten. De enige manier waarop de schaduw het lichaam van de held kan verlaten, is als de held het leven laat. Hij zal Daniel daarom steeds voorliegen en van verkeerde informatie voorzien, om hem zo naar een vroegtijdige dood te leiden.
developer EnjoyUp Games
publisher EnjoyUp Games
release date 2014-1-23
genre action, adventure, role-playing, action RPG, arcade
rating 12

content language

players 1
req. accessories pad
accessories
online players 0
case

EN

Unepic eShop cover (WEPP)

Unepic eShop cover (WEPP)

Unepic eShop cover (WEPP)

Unepic eShop cover (WEPP)

Unepic eShop cover (WEPP)

Unepic eShop cover (WEPP)