AGRP52 - Angry Birds Star Wars

Go to: Previous | Next

ID AGRP52
region PAL
type WiiU
languages EN, FR, DE, ES, IT
title (EN)Angry Birds Star Wars
synopsis (EN)Join an epic adventure with the Angry Birds in the legendary Star Wars universe, re-mastered for gaming systems! Use the Force, wield your Lightsaber, and blast away Pigtroopers on an intergalactic journey from the deserts of Tatooine to the depths of the Pig Star - where you’ll face off against the terrifying Darth Vader, Dark Lord of the Pigs. Can you become a Jedi Master and restore freedom to the galaxy? May the birds be with you!

Two New Multiplayer Modes – Competitive (2-4 players) and cooperative modes (2 players)
Exclusive New Levels – 20 levels created just for the console game
25 Hours of Engaging Gameplay – Use Lightsabers and Jedi powers to wreak havoc on Imperial pigs and the dark side of the Force in over 200 levels
Unlock Hidden Items - Unlock the R2-D2 and C-3PO bonus levels and bonus content
title (NL)Angry Birds Star Wars
synopsis (NL)In een sterrenstelsel hier ver vandaan nemen de rebellerende boze vogels het op tegen de varkens van het keizerrijk, om het heelal te redden! Spionnen van de rebellen hebben de geheime blauwdrukken van het ultieme wapen van de varkens, de Pig Star, gevonden en de Angry Birds hebben een plan gelanceerd om de knorrende bredreiging het hoofd te bieden. Sluit je aan bij de opstandelingen en breng het keizerrijk gevoelige klappen toe in Angry Birds Star Wars voor Wii U!

Aanschouw Luke Skywalker, Han Solo en Darth Vader in een hele nieuwe gedaante! Angry Birds Star Wars betoont eer aan de verhalen van het Star Wars-universum en bevat een keur aan bekende, gevederde gezichten en iconische locaties als Tatooine en Hoth. Na gelanceerd te zijn, kan elk personage zijn eigen speciale vaardigheid gebruik maken: Chewbacca beukt door vijandelijke versterkingen met zijn brute kracht en Luke Skywalker laat de keizerlijke varkens kennismaken met zijn lightsaber.

Met meer dan 200 levels, waaronder 20 exclusieve levels voor deze versie, valt er genoeg te genieten in Angry Birds Star Wars. Speel voor het eerst in de serie een meerspelerstand: bundel je krachten met die van een vriend in de coöperatieve stand voor twee spelers en ga voor de highscore of neem het op tegen drie anderen in de competitieve stand. En als je op zoek bent naar androïden, kijk dan eens naar de bonuscontent van R2-D2 en C-3PO.
developer Exient / Rovio
publisher Activision
release date 2013-10-29
genre puzzle
rating 3

players 4
req. accessories
accessories pad, wiimote
online players 0
case

EN

Angry Birds Star Wars WiiU cover (AGRP52)

Angry Birds Star Wars WiiU cover (AGRP52)

Angry Birds Star Wars WiiU disc (AGRP52)

FR

Angry Birds Star Wars pochette WiiU (AGRP52)

Angry Birds Star Wars pochette WiiU (AGRP52)

Angry Birds Star Wars pochette WiiU (AGRP52)

DE

Angry Birds Star Wars WiiU cover (AGRP52)

Angry Birds Star Wars WiiU cover (AGRP52)